Voer deze week nog een actief deurbeleid in!

Dashboard Deurbeleid

We zijn allemaal klaar met corona, maar helaas hebben we er voorlopig mee te maken. Wat betekent dit voor u als retailer of commercieel vastgoed eigenaar? In supermarkten en andere essentiële winkels geldt momenteel een mondkapjes plicht en wordt gelet op het houden van 1,5 meter afstand. Dit kan wat ons betreft maar op 1 manier efficiënt worden opgelost, een actief deurbeleid!

Middels een scherm bij de ingang is te zien hoeveel mensen er binnen zijn én of een nieuwe klant op dat moment naar binnen kan. Duidelijkheid en transparantie, daar gaat het om! Zonder dat er een extra medewerker bij de ingang nodig is. Daarbij ontvangen medewerkers notificaties via email, sms en whatsapp over toenemende drukte. 

Extra features zoals mondmasker detectie, man/vrouw meting en het meten van afstand in uw winkel zijn beschikbaar. Een volledig overzicht met de mogelijkheden vindt u hier

Deze tijden zijn voor iedereen financieel uitermate uitdagend. Het is daarom mogelijk deze systemen voor een korte periode te huren. Zorg ervoor dat u deze week nog een actief deurbeleid kunt voeren en neem vandaag nog contact met ons op.