PFM in 2021

Meten is weten, maar dat is pas het begin! Het verzamelen en analyseren van bezoekersdata is de basis van onze dienstverlening. Met meer dan 500 geïnstalleerde systemen in winkelcentra en meer dan 30.000 installaties voor retailers is PFM een data expert in een wereld die in toenemende mate data gedreven wordt. Daarbij combineren wij steeds vaker verschillende databronnen voor onze klanten om nog betere inzichten te kunnen bieden. Inzichten die bijdragen aan het verbeteren van de algehele business performance. Hiermee creëren we onze eigen wereld van data en retail analytics:

Bij PFM staat de onderzoeksvraag van onze klanten centraal. Het is niet de techniek die de invulling bepaalt, maar de kennis van PFM die de oplossing aandraagt en de technologie daarop afstemt. Data en innovatie, daar draait het om bij Planet PFM. Daarbij komt een flinke dosis ambitie wat zich heeft vertaald in een wel heel bijzonder verhaal met in de hoofdrol de CEO van de PFM Intelligence Group, Bart Schmitz. 

Experience center

Bart Schmitz, eigenaar van de PFM Intelligence groep heeft de ambitie om van PFM een wereldwijd merk te maken wat bekend staat om nauwkeurigheid, betrouwbaarheid én innovaties.

Vanaf medio januari 2021 ga ik met mijn Planet PFM vrachtwagen & experience center de weg op en kom graag bij u langs om in real-time te laten zien wat wij aan toegevoegde waarde bieden. U kunt uw demonstratie vandaag al aanvragen! Wilt u meer weten over Planet PFM, lees dan hier verder!  

Planet PFM Experience Center