Bezoekers & deurbeleid, PFM biedt de uitkomst

Op maandagavond 23 maart heeft de Nederlandse overheid vergaande maatregelen afgekondigd waarmee passanten- en bezoekersstromen verder gereguleerd dienen te worden. Deze maatregelen raken al onze opdrachtgevers en relaties en vragen om een adequate invulling van een actief deurbeleid.

Met ons systeem kunnen wij u ondersteunen om een passend deurbeleid op te stellen. Met de "Real-Time Occupancy Meting" kan PFM, met een 99% nauwkeurigheid, real-time weergeven hoeveel mensen er op uw locatie aanwezig zijn. 

Op basis van een eenvoudige interface kunnen uw medewerkers een actief deurbeleid voeren waarmee de verscherpte regelgeving nageleefd kan worden. Wij begrijpen dat deze tijden voor iedereen financieel uitermate uitdagend zijn. Om u ook in deze tijden bij te staan als partner, kunt u deze systemen voor een korte periode huren. Indien u al een PFM-systeem heeft, kunnen wij bekijken of deze functie aangezet kan worden. Graag lichten wij dit verder toe middels een afspraak of op afstand. Neemt u vandaag nog contact met ons op! Het Stedelijk Museum Amsterdam ging u al voor.