Planet PFM: onze wereld van data en retail analytics

In een wereld van data gedreven besluitvorming, waar IoT en data key topics zijn, hoe kun je innovatie nog écht innovatief maken?

Door iets te doen wat niemand anders doet! Enige jaren geleden had Bart Schmitz, CEO van de PFM Intelligence Group, een idee. Hij wilde een mobiel demonstratiemodel maken om de producten en diensten van PFM op de meest bijzondere manier te kunnen presenteren. Maar zoals vele ideeën, die net even anders zijn, waren de reacties terughoudend. Vragen zoals "wat zijn de kosten, hoe ga je het transport regelen, wat als het niet werkt" enz. was eigenlijk alles wat hij hoorde. De tijd verstreek, maar het idee bleef. Ondanks alle goedbedoelde adviezen dit vooral niet te doen, besloot Bart het roer om te gooien en er volledig voor te gaan!

De mobiele demonstratie-unit zou op een vrachtwagen vervoerd moeten worden. Aangezien het zijn idee was, leek het hem het beste om zelf achter het stuur te gaan zitten. Zijn grootrijbewijs halen, stond als eerst op zijn lijst. Aangezien Bart altijd een pak draagt, werd de naam ‘suitedtruckdriver’ bedacht. De volgende stap was de aanschaf van een custom-made PFM vrachtwagen en ook de vormgeving van het PFM experience center werd een feit.   

Inmiddels zijn we beland in januari 2020 en gaat het allemaal gebeuren! In de komende 6 maanden wordt de PFM-ambitie op wielen ontwikkeld! Deze unieke truck vertelt een uniek verhaal in de wereld van retail analytics. Op de website en het youtube kanaal is dit bijzondere verhaal te volgen. De eerste rit van de Planet PFM Truck met de inspirerende Data Roadshow is gepland voor deze zomer! Claim nu je demo-dag!