Tim Drayton versterkt ons UK team

Graag stellen we Tim Drayton, onze Account Executive in ons UK office aan u voor. Tim is onlangs bij PFM gekomen en klaar om klantenservice en account management naar een hoger niveau te brengen. “Het is een voorrecht om met zoveel interessante klanten te werken met verschillende uitdagende vraagstukken. Er is niets leuker dan onze klanten waardevolle informatie te kunnen bieden die hen helpt hun business te optimaliseren”.

Tim is een ervaren IT-salesprofessional met sterke people skills. Hij zal zich gaan richten op het ontwikkelen van bestaande relaties en nieuwe kansen aangaan. Hij is in staat om strategische doelen te definiëren en IT-oplossingen daarop af te stemmen met als doel te blijven innoveren en waardevolle inzichten te bieden aan onze klant.

We wensen Tim heel veel succes en plezier binnen het PFM-team!