Data als onmisbare management-tool voor Hoog Catharijne

“De interpretatie van onze big data is te complex om zelf even via een spreadsheet te doen. Het is echt een vak apart en we zijn blij met de rol van PFM hierin. Goed werkende hardware is maar de helft van het verhaal: goede rapportages de andere.” 
Jeroen Puik, Deputy Center Director Hoog Catharijne

SCN in gesprek met Jeroen Puik (Deputy Centre Director van Hoog Catharijne) en Wendy Hulshof (Senior Business Consultant bij PFM Footfall Intelligence) over het gebruik van tel data. Hoog Catharijne meet al heel lang de passanten stromen met de telsystemen van PFM. De informatie is onder andere gebruikt om te onderzoeken wat de effecten in de layout van Hoog Catharijne zouden zijn. Daarnaast maakt de leasing afdeling veel gebruik van deze data. En de relatie omzethuur en data? Lees het gehele artikel hier.